POKE Vocational College

POKE Vocational College

tiistai 25. lokakuuta 2016

24.10. Maanantai.

Kohteena oli kaksi tilaa. Ensin kävimme Polderzitella isossa navetassa  (Polderzite -nimi tulee "polderin puooleisesta"). Navetta oli Hollantilaiseen tapaan suuri. Erikoisuutena siellä oli korkealla oleva kokoustila, josta oli näköala navettaan. Sinne oli myös rakennetu lehmien yläpuolella kulkeva käytävä, josta sai katsella alapuolella käyskenteleviä lehmiä. Käytävä johti terassille, mistä sai katsella lintujen suojelualuetta. Kerron myöhemmin, kuinka alue toimii. Lapsille sieltä löytyi vähän aktiviteettia, jos aikuiset innostuvat tutkimaan lintuja pitempään, kuin lapset jaksaisivat. Käytävältä näki myös heinimykseen, jossa lapset saivat leikkiä. Siellä oli myös pieni kanila ja meneillään oli kanin poikasten erottamminnen niin, että pojat toisaalle tytöistä. Tilalla työskenteli useita nuoria miehiä. Kaikkia autettin jollain tapaa koska jokaisella on omat erityisosaamisensa ja vähän rajoitteita.

There were two places to visit on Monday. First I went to the Polderzite -farm with cows. It has a long history which you could see from the pictures on the walls. There was a balcony up in the cowhouse and you could follow the day of cows from  there. The balcony made you go outside to see the area where the birds can nest.after they have came from warmer lands. From the balcony you also could see the place, where the children could play in the hay. There was a small rabbit room too downstairs.

Three robots were milking the cows. After the milking area, there was a place where few young men were working with calves. I enjoyed their comany. One of the boys left with us so that he showed me the garden and two little goats. A very nice gentleman was giving the support he needed. I saw there one very old smoking system to meat.     Oh I continue later.                                                                                        


Tiloja oli oikeastaan kolme ja vierailimme katsomassa muitakin. Oli vihannesviljelyä ja lihan tuotantoa ja pojat työskentelivät kaikkialla. Oli siellä tyttöjä/naisiakin, mutta näin nyt vain poikia.

Kuvat jumittuivat kameraan kun se tilttasi, mutta kunhan saan sen taas tulille niin laitan kuvia. Tämä blogi kasvaa kotona Suomessa täyteeen mittaansa sillä tarvitsen apua joissain teknisissä jutuissa.
Malttia :)

Paljon taas olen kokenut ja 15.11. kerron kunnolla kaikesta. Tännekin laitan tietoa vielä tosi paljon. Eilen olin Paratiisissa ja se oli kyllä unelmien täyttymys! Kerron lisää, nyt lähden taas uuteen seikkailuun. Ja otan oikean kameran mukaan niin saadaan kuvia tänne paremmin.




She made an interview for her school about what we had made in Poke Vocational College with Green Car subject

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti